En iyi Tarafı Davetiye Sözleri

Wiki Article



Beraberliklerini kalıcı yapmak ve sevgilerini sonsuzluğa hissetmek derunin mutluluklarını sizinle pay etmek istiyorlar.

Varlık boyu kavil verip “Tamam” diyeceğimiz bu günde. Siz giranbaha dostlarımızı yerımız da görmekten feyiz duyacağız…

Birlikteliğimizi evlilikle noktalayacağımız bu saadetli hasetmüzdesiz kıymetli dostlarımızın aramızda olması bizi onurlandıracaktır

Yaşamımızın en şiddetli gününü siz dostlarımızla da paylaşmak istiyoruz… Nişan törenimize gelmiş olarak bizi onurlandıracaksınız…

Geleceğe sevap atacakları bu ilk girişimı beraberce yürümek ve mutluluğu onaylamak üzere sizlerle omuz omuza olmaktan mutluluk duyarlar.

Tüm hesapları ve niyetleri ardımızda bırakıp yalnızca sevgimize ve mutluluğa yürürken, sizi de bu asıl şahit olmaya çağrı ediyoruz.

Yaşamının art mütebakiını biriyle yapmak istediğini anladığın gün, hayatının sonuç kalanı bir an önce mebdelasın istersin

Her şey oflaz olacak diye süregelen hikayemizde; sonsuz ongunluk kucakin atmış başüstüneğumuz ilk etapımız olan nişan törenimizde, siz maliyetli misafirlerimizi aramızda görmekten devlet duyarız.

Bağlılık denilen kervana bindik, aşk denen fırtınaya kapıldık. Evlilik denen yolda yürümeye karar verdik! İlk adımlarımızı atarken siz değerli üyelerimizin bile haremlik etmesini istedik.

Sevgimizle yeşerdi umutlarımız. Yuva kurmakta dengeliyız. Sizler olmadan Davetiye Sözleri feyiz evetşanmaz. Bu sevenleri dostlarımız münhasıran bırakmaz.

“Birbirlerini seven ve evlenmeye hüküm veren iki gencin trajikomik teehhül hikayesi. Zinhar kaçırmayın!”

Bizim mutluluğumuzu her insana diliyoruz son kararımız biz nişanlanıyoruz sizlerinde bizlere haremlik etmesini diliyoruz

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, felek mai bir emekle alkışlanmalı bunu denizler derece ıslak bir utangaçlıkla koşemtiaı dalgalarına insanoğlu sevdi mi!

Aşiret ele tutuşarak gittiğimiz bu mutluluk yolculuğuna veda etme dakikaı geldiğini görüyoruz. Veda ediyoruz bekarlığın

Report this wiki page